Search

GOLDENCO SMART TRADE-BURSA TRACK RECORD OF ROI gainsKonsisten profit dalam pelaburan atau dagangan saham adalah perkara yang sukar jika kita tidak mengaplikasikan teknik secara sistematik dan untechnically forming. Kita memerlukan alat dan kemahiran yang boleh dikombinasikan secara sederhana dan berdisiplin untuk mencapai matlamat. Oleh sebab itu kami di Aieyee SmartInvest membangunkan indikator dan strategi yang berfokus supaya dapat mengurangkan risiko dan meningkatkan profitable para pedagang.


Di sini kami tunjukkan kepada anda bagaimana Goldenco Aie2 dan Goldeco Aie3(GCO V3) memberi effective( hasil )sebagai pemandu arah sebelum memasuki pasaran dan juga strategi/teknik yang digunakai secara bersama.


Purata modal yang digunakan dalam setiap trade antara RM2000 - RM5000. Kami membuat anggaran ini berdasarkan kemampuan capital pedagang dan base kepada capital-risky management. Tempoh dagangan yang dibuat adalah selama lebih kurang 30 hari( 1 bulan) dengan target profit 20% - 40% untuk sebulan sebagai Return on Investment. Target profit ini dianggarkan berdasarkan purata 4 kali trade sahaja sebulan dengan 2 atau 3 stok (maksimum) dan bergantung kepada jenis dagangan. Jenis dagangan sebagai kajian adalah merangkumi short-term ( 3-7 hari), mid-term(2 minggu) dan long-term( 1 bulan ).